Dah Buat Panning Tahun 2021 ?

By Kak Feni - December 03, 2020


 

Sajalah kan nak share dengan korang pasal palnning ni. Tahun ni kan banyak benda yang tergendala. Kak Feni harap tahun depan yang baik-baik je datang untuk kita. 


Kak Feni dah pun print 2021 punya plannin chart ni. Kak Feni google je. Alhamdulillah print dan tulis benda-benda penting kat planner ni. Kak Feni dah pun siap tanda date birthday kami satu keluarga dan anniversary. Kak Feni akan update dari masa ke semasa.


Kadang-kadang kita ni selalu lupa. Dengan adanya planner ni boleh lah membantu kita merancang dengan lebih baik. Salah satu tips untuk berjaya adalah dengan merancang perancangan harian, mingguan, bulanan serta tahunan. Bahagilah ikut sesuai sendiri.


Alhamdulillah rasa mcam teratur sikit hidup ni bila kita dah start merancang. 


Bagi yang buat bisnes pula tak kisah la kecil ke besar ke. Kak Feni suka catat bila date gaji orang kerajaan sebab masa tu la kena upkan iklan. Orang tengah banyak duit kan ? Mana tahu rezeki terselit kat situ. Hehe


Penting ke tak penting planner ni ?

  • Share:

You Might Also Like

5 comments

  1. Memang penting planner ni.. saya pun kena sentiasa ada planner setiap tahun, kalau tak.. haru biru jadinya😅

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah kann. Kak feni dulu caca marba. Bila dah bijak sikit ni. Rasa macam memang kena ada.

      Delete
  2. Assalamualaikum, moga sentiasa diberikan kesihatan yang baik.
    Memang penting planner ni. di antara kesuksesan adalah bagaimana kita merancang. saya sendiri sentiasa buat planner setiap tahun. walaupun kadang-kadang banyak juga yang tergendala.

    ReplyDelete
  3. tatau la penting ke tak, i tak de planner smua ni.. more like weekly plan :) bahahaa

    ReplyDelete
  4. bagus tu.. bila orang gaji boleh boost sale hehe

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen membina. Terima kasih.